Retreat

Welkom op onze retreatpagina

Het wandelen door de natuur en langs de heiligdommen creëert een geconditioneerde ruimte, een positief veld voor een nieuwe intentie en een andere manier van zijn. Intenties die eerder grillig en zwak waren worden constant, direct en geordend.

Loucas van den Berg

Iedere intensive en retreat is een oproep tot authenticiteit, wakker zijn, leven zonder illusies in verbondenheid met alles. Het is een life changing event waarin wandelingen, natuur, heiligdommen, persoonlijke exploratie en intensieve coaching diep op elkaar inwerken. We hebben 30 jaar ervaring met intensieve retreats in Italië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Mallorca en Zwitserland. De retreats vind je ook onder Arbeid, Coaching en Leiderschap en worden hieronder integraal weergegeven. Retreats vinden minimaal 5 keer per jaar plaats.

Loucas van den Berg schreef het boek De Diepe Vreugde van Manifestatie, een lees-, leer- en wandelboek over bezieling. Hoofdstuk 6 beschrijft uitgebreid het manifesteren van nieuwe vermogens in Assisi en omgeving (het groene hart van Italië) aan de hand van een speciaal ontwikkelde wandel- en bewustzijnsretreat.