Redesign CD Healing Voice – Loucas van den Berg

CD Healing Voice
Limited Edition ter gelegenheid van het AMEG jubileumjaar 2018

Nu verkrijgbaar:
de release van de Healing Voice CD van Loucas van den Berg
in een volledig nieuw design
vanwege het 25-jarig jubileum in 2018
van de door Loucas opgerichte Academie de AMEG

The Healing Voice CD heb ik speciaal gemaakt voor mensen die vertrouwd willen raken met hoe de helende stem kan klinken en wat de effecten zijn op lichaam en geest. Vaak wordt de Healing Voice CD aangeschaft in combinatie met mijn boek de Helende Stem.
The Healing Voice is the feeling, breathing, visualising Voice

The Healing Voice CD bevat 6 stukken waarop ik je de tonen en effecten van de helende stem laat ervaren. Er zijn hierin drie niveaus te herkennen: energie, concentratie en visualisatie.

Energie: De CD bewijst zijn nut wanneer je denkvermogen oppermachtig wordt of wanneer je leeg bent en geen energie meer hebt en niet meer weet hoe je in beweging moet komen. Het beluisteren verhoogt je energiepeil en de doorstroming van je lichaamsenergie.

Concentratie en rust: De CD bevat composities met een meditatieve inslag om stil te worden, in balans te komen en gemakkelijker in slaap te vallen.

Visualisatie: Door het beluisteren van en werken met de CD kun je eenvoudig je verlangens voor je zien en vormgeven. Zo kom je tot een helder beeld over jezelf en je persoonlijke ontwikkeling.

Op alle stukken kan de stem van de luisteraar zich mengen met mijn stem.

Loucas van den Berg

Bestel Limited Edition CD - The Healing Voice

 

Verificatie