Opleiding – Zielengenezing en Helende Stem

ameg-leiderschap-boeken

In de additionele opleiding Zielengenezing is de werkwijze persoonlijk, origineel, creatief en holistisch. We leren o.a. werken met de helende kracht van de stem en de handen, de werking op de energiecentra, de organen en het zenuwstelsel. Ook de rol van een zuivere afstemming op de ziel en de wezenlijke levensweg worden besproken. We werken met thema’s van leven en dood. We oefenen op onszelf en in tweetallen.

Je ontwikkelt een nieuw instrumentarium met als onderdelen: energetische aanraking, stemdiagnose, oefeningen met zelfbeeld en transformatie, therapeutisch advies, communicatie en overdracht naar anderen. Integratie van het geleerde in de eigen werksituatie.

De additionele opleiding Helende Stem is gericht op het ontwikkelen van de zielentoon en de genezende kracht van stem, beeld en beweging.

Wanneer je de taal van geluid kent, ben je in staat het wezen van jezelf en anderen te kennen.

De stem is een indicatie van iemands karakter en een uiting van iemands geest. De stem is verbonden met het element ether dat staat voor: vermogen. De helende stem is het helende vermogen van de stem dat uitwerkt op fysiek, emotioneel, gevoels- en spiritueel niveau