Zomerprogramma 2021 Italië. Wandelen, kunst, coaching

Anders denken, anders openen, anders doen in het groene hart van Italië in de voetsporen van Franciscus en Chiara.

Drs. Loucas van den Berg
Van 20-25 augustus 2021

Welkom!

De Academie voor Spiritualiteit op locatie in Italië blaast oude verlangens en intenties nieuw leven in. Lopen door de velden en de heiligdommen is de ultieme manier om in de kern van je hart te komen. De schoonheid van de kunst van Giotto zien onder begeleiding en de coaching op maat completeren je ervaring. Je gaat stralend naar huis.

Bekijk het PDF voor het gehele programma.

Data: 20-25 augustus 2021

Kosten: 1100 euro exclusief overnachting

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier.

Zomerprogramma 2021 Italië. Wandelen, kunst, coaching

  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van Zomerprogramma 2021 Italië. Wandelen, kunst, coaching o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de opleiding, de startdatum, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van Zomerprogramma 2021 Italië. Wandelen, kunst, coaching is een afstemmingsgesprek ad 120 euro verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.