Retreat Inspirerend Leiderschap, Twente 24-26 september 2018

3-daagse intensieve Leiderschapsretreat op een unieke, landelijk gelegen locatie in Twente. Een groene oase, ingesteld op de ondernemer en professional die uit de dagelijkse routine en werksfeer wil komen en zich wil omringen met zorg en aandacht voor lichaam en geest op het prachtige Erfgoed Bossem in Twente.

Drs. Loucas van den Berg en Ingeborg Odekerken

Welkom!

Deze Leiderschapsretreat biedt een effectieve combinatie van individuele aandacht en intensieve begeleiding inclusief het ontwikkelen van leiderschap essentials, verzorgd door 2 ervaren trainers. Ze vindt plaats op een historische locatie voorzien van alle comfort in een prachtige natuuromgeving. Het inspirerende programma wordt gecombineerd met slow living, biologische producten en aandacht voor lichaam en geest.

Bekijk het PDF voor het gehele programma.

Data: van maandag 24 september 14.00 uur aankomst tot vertrek 14.00 uur op woensdag 26 september 2018.

Kosten: € 2100 excl. btw inclusief 3-daagse training (6 dagdelen) door twee trainers, 2 overnachtingen en maaltijden.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier.

Inschrijfformulier Leiderschapsretreat Erfgoed Bossem Twente 24-26 september 2018

  • Algemene voorwaarden: Het volgen van de Leiderschapsretreat Erfgoed Bossem Twente van 24-26 september 2018 o.l.v. Loucas van den Berg en Ingeborg Odekerken gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de retreat, de data, voorwaarden en de betalingsverplichting.

    Ter voorbereiding van de Leiderschapsretreat Erfgoed Bossem Twente op 24-26 september 2018 is een afstemmingsgesprek á 120 euro verplicht.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie