Opleiding Spirituele Therapie 2019

Deze additionele opleiding integreert spiritualiteit in een praktisch psychologisch concept.

Drs. Loucas van den Berg
10 bijeenkomsten van 22 januari – 10 september 2019

TUSSENTIJDS INSTROMEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Welkom !

De kern van deze opleiding is gericht op zielengenezing: je leert diepgaand werken met de essentie van de ander door spiritueel onderricht, stemexpressie, energetische aanraking en helder psychologisch gesprek. Diepgaande aandacht wordt besteed aan je eigen spirituele groei, houding en afstemming.

Data: 22 januari, 19 februari, 26 maart, 9 april, 7 en 28 mei, 18 juni, 2 juli, 20 augustus en 10 september.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier. Een afstemmingsconsult ad 120 euro maakt deel uit van de inschrijvingsprocedure.

Inschrijfformulier Opleiding Spirituele Therapie 2019

  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van de opleiding Spirituele Therapie 2019 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de opleiding, de data, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van de opleiding Spirituele Therapie 2019 is een afstemmingsgesprek ad 120 euro verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.