Opleiding Spiritueel Coach 2019-2020

Tweejarige additionele opleiding waarin je leert resultaatgericht te werken vanuit spirituele grondslag. Totaal 45 dagdelen, eventueel uit te breiden met een derde jaar stage en supervisie.

Drs. Loucas van den Berg
Start september 2019

TUSSENTIJDS INSTROMEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Welkom!

De opleiding biedt een combinatie van spirituele psychologie, managementfilosofie, persoonlijk leiderschap, presentatie- en motivatietechnieken afgewisseld met lichaamsgericht werken, innerlijk luisteren en leiding nemen. Je leert jezelf te leiden om anderen te kunnen leiden. Belangrijk speerpunt van de opleiding is de realisatie van coachend vermogen in passend werk. Het studieprogramma wordt op maat opgesteld en volgt de levenslijn en achtergrond van jou als student. Een jaargang is uit te breiden met een 5-daagse coachingsreis naar Rieti, het groene dal van Franciscus van Assisi in Italië.

Bekijk de informatiepagina

Data: Begindatum in september 2019 in overleg. Overige data zijn afhankelijk van het gekozen studieprogramma.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier. Een afstemmingsconsult ad 120 euro maakt deel uit van de inschrijvingsprocedure.

Opleiding Spiritueel Coach 2019-2020

  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van de opleiding Spiritueel Coach 2019-2020 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de opleiding, de startdatum, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van de opleiding Spiritueel Coach 2019-2020 is een afstemmingsgesprek ad 120 euro verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.

Noot

Dit is zomaar een melding of notificatie.