Meditatie en Inspiratietraject 2020

Liefde voor het hart, doorstromen en inzetbaar zijn.

Drs. Loucas van den Berg
Doorlopende cyclus van steeds 7 lesbijeenkomsten
Eerste cyclus van 13 januari – 24 februari 2020

TUSSENTIJDS INSTROMEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Welkom!

Dit meditatietraject maakt het contact met je wezen sterk. Het helpt je in lijn te leven en te werken met je creativiteit en bestemming. Daarnaast verhoog je de waarde van je manifesterende kracht voorbij angst en twijfel. Je ontwikkelt een duidelijke richting en overtuiging van binnenuit dankzij de intensieve persoonlijke begeleiding.

 

Bekijk het PDF voor het gehele programma en bekijk de wekelijkse meditaties

Data: 13, 20 en 27 januari, 3, 10, 17 en 24 februari. Vervolgcyclus van opnieuw 7 bijeenkomsten start aansluitend.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier. Een afstemmingsconsult ad 120 euro maakt deel uit van de inschrijvingsprocedure.

Meditatie en Inspiratietraject 2020

  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van het Meditatie en Inspiratietraject 2020 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de opleiding, de startdatum, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van het Meditatie en Inspiratietraject 2020 is een afstemmingsgesprek ad 120 euro verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.