Meditatie en Inspiratietraject 2019

Dit meditatietraject maakt het contact met je wezen sterk en helpt je concreet in lijn te leven en te werken met je creativiteit en bestemming.

Drs. Loucas van den Berg
7 bijeenkomsten van 11 maart – 13 mei

TUSSENTIJDS INSTROMEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Welkom!

In dit meditatietraject keer je naar binnen en verhoog je de waarde van je manifesterende energie zonder angst en twijfel en met een duidelijke richting en overtuiging dankzij intensieve persoonlijke begeleiding.

Data:
11,18 en 25 maart, 8 en 15 april, 6 en 13 mei 2019.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier.

Meditatie en Inspiratietraject 2019

  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van het Meditatie en Inspiratietraject 2019 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de opleiding, de startdatum, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van het Meditatie en Inspiratietraject 2019 is een afstemmingsgesprek ad 120 euro verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.