Life changing Retreat in het Rieti-dal, Italië 2020

Liefde voor wandelen, stilte, natuur en ruimte voor innerlijke groei geeft contact met de bron van dieper weten.

Drs. Loucas van den Berg
Van 23-28 juni 2020

Welkom!

Al 26 jaar zijn de internationale retreats van de Academie voor Spiritualiteit onder meer in Midden-Italië toonaangevend. Loucas van den Berg, oprichter van de academie schreef over de wandelpaden in Umbrië en het leven van Franciscus en Chiara van Assisi. We wandelen in Rieti over de heuvels en de bergen rondom, steeds met uitzicht op het dal van Rieti waar eens een meer was waar Franciscus met een kleine groep broeders overheen voer van de ene naar de andere plaats.

Bekijk het PDF voor het gehele programma of bekijk de informatiepagina.

Data: Van dinsdag 23 juni aankomst tot vertrek zondag 28 juni 2020.

Kosten: De kosten van deze retreat bedragen 1660 euro inclusief 5 overnachtingen op basis van halfpension in een sfeervolle locatie, intensief cursusprogramma en 1x individuele sessie.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier.

Life changing Retreat in het Rieti-dal, Italië 2020

  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van de Life changing Retreat in het Rieti-dal, Italië 2020 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de retreat, de startdatum, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van de Life changing Retreat in het Rieti-dal, Italië 2020 is een afstemmingsgesprek ad 120 euro verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.