ameg-kunst-en-wandelretraite-ascona-zwitserland-2017

Kunst- en wandelretraite Ascona, Zwitserland 2017

In de voetsporen van Marianne Werefkin, Hermann Hesse en andere kunstenaar-immigranten uit het interbellum

Drs. Loucas van den Berg
Van 18-23 augustus 2017

Welkom!

We treden in de voetsporen van Marianne Werefkin, Hermann Hesse en andere kunstenaar-immigranten uit het interbellum. Deze retraite biedt een inspirerende selectie van elementen uit kunst- en wandelretraites die Loucas al tientallen jaren met groot succes verzorgt, aangevuld met de laatste inzichten. Het prachtige berglandschap rondom het Lago Maggiore en de keur aan musea, gecombineerd met individuele kunstzinnige opdrachten biedt een unieke ervaring van deze vrijplaats van liefde, licht en inspiratie.

Bekijk het PDF voor het gehele programma.

Data: van vrijdag 18 augustus aankomst tot vertrek woensdag 23 augustus 2017.

Kosten: Voor deze bijzondere retraite zijn aparte prijzen berekend, deze zijn op aanvraag beschikbaar. De prijzen zijn inclusief verblijf, d.w.z. overnachtingen en lessen in een prachtig gelegen villa in Ronco sopra Ascona, met uitzicht op het Lago Maggiore.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier.

Inschrijfformulier AMEG kunst- en wandelretraite Ascona, Zwitserland 2017

  • Prijzen voor deze retraite zijn op aanvraag beschikbaar.

    Algemene voorwaarden: Het volgen van de AMEG Kunst- en wandelretraite in Ascona, Zwitserland 2017 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de retraite, de data, voorwaarden en de betalingsverplichting.

    Ter voorbereiding van de kunst- en wandelretraite in Ascona, Zwitserland 2017 is een afstemmingsgesprek á 120 euro verplicht.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Informatie is aan te vragen via het contactformulier of 06-46372087.

Plaats: AMEG, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.