Zomerschool 2020

Kunst- en Wandel retraite Bourgogne, Frankrijk
27 – 31 juli

Drs. Loucas van den Berg
5-daagse retraite

Welkom!

De Academie voor Spiritualiteit heeft gekozen voor de zomerretraite in Frankrijk die veilig met de auto te bereiken is. Het betreft het kunstenaarsdorp Préporché waar het echte landelijke Franse leven nog bestaat. Het is bekend om zijn Romaanse kerk met moderne glas in lood ramen en het ligt op een kunstroute. Er is een atelier gevestigd in het oude café van het dorp uit 1700 aan het grote dorpsplein waar we creatief kunnen werken. Ook is er buiten een grote tuin waar we oefeningen en meditaties kunnen doen.

Bekijk het PDF voor het gehele programma of bekijk de informatiepagina.

Data: Van maandag 27 tot en met vrijdag 31 juli 2020.

Kosten: 1120 euro, inclusief overnachtingen op eigen kamer en ’s avonds driegangen diner. Exclusief lesmateriaal en het studieboek De Stille Vreugde van Manifestatie. Een lees leer en werkboek over bezieling.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier.

Kunst- en Wandel retraite Bourgogne, Frankrijk 2020

  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van de Kunst- en Wandel retraite Bourgogne, Frankrijk 2020 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de opleiding, de startdatum, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van de Kunst- en Wandel retraite Bourgogne, Frankrijk 2020 is een afstemmingsgesprek ad 120 euro verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.