ameg-kunst-en-natuurretraite-limburg-9-13-oktober-2017

Kunst- en natuurretraite Limburg 2017

Ontwikkelen van vrije waarneming en het volgen van een kunstzinnig proces aan de hand van oefeningen van de kunstenaars Wassily Kandinsky en Joseph Beuys.

Drs. Loucas van den Berg
Van 9 – 13 oktober 2017

Welkom!

Deze retraite biedt je de unieke mogelijkheid om in een vruchtbare ontmoeting tussen mens,kunst en natuur op een vrijer niveau creatief te zijn, te worden of dit in jezelf verder uit te bouwen. We werken en verblijven in een authentieke, luxe ingerichte carréhoeve met oude schuren en stallen als werkatelier, middenin het uitgestrekte natuurgebied van het Limburgse Leudal. Wandelend en kunstzinnig vormgevend laten we ons inspireren door de schitterende omgeving van het beeklandschap met zijn hoogteverschillen, droge en natte plaatsen, kapellen, kastelen en niemandsland.

Bekijk het PDF voor het gehele programma.

Data: van maandag 9 oktober aankomst tot vertrek vrijdag 13 oktober 2017.

Kosten: Voor deze bijzondere retraite zijn aparte prijzen berekend, deze zijn op aanvraag beschikbaar. De prijzen zijn inclusief verblijf, d.w.z. overnachtingen en lessen.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier..

Inschrijfformulier AMEG Kunst- en natuurretraite Limburg 2017

  • Prijzen voor deze retraite zijn op aanvraag beschikbaar.

    Algemene voorwaarden: Het volgen van de AMEG Kunst- en natuurretraite Limburg 2017 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de retraite, de data, voorwaarden en de betalingsverplichting.

    Ter voorbereiding van de AMEG Kunst- en natuurretraite Limburg 2017 is een afstemmingsgesprek á 120 euro verplicht.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: AMEG, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.