Zomerschool 2020

Helende Stem Intensive
23 – 25 juni

Drs. Loucas van den Berg
3 cursusdagen

Welkom!

In de jaarlijkse zomerschool van de academie presenteert Loucas van den Berg een aantal intensives waarin hij zijn werk kernachtig in essentie uitdraagt. Intensives zijn intensieve korte bijeenkomsten waarin opdrachten, diepgang, persoonlijke begeleiding samenkomen. Je gaat naar huis met concrete handvatten. In drie opeenvolgende dagen presenteert Loucas zijn unieke methode en werkwijze ten aanzien van de helende stem zoals hij deze rechtstreeks van zijn leraar Don Campbell in New York heeft gekregen.

Bekijk het PDF voor het gehele programma

Data: 23, 24 en 25 juni 2020.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier. Een afstemmingsconsult ad 120 euro maakt deel uit van de inschrijvingsprocedure.

Zie ook onze informatiepagina’s:

Helende Stem Intensive 2020

  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van de Helende Stem Intensive 2020 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de opleiding, de startdatum, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van de Helende Stem Intensive 2020 is een afstemmingsgesprek ad 120 euro verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.