Franciscusretreat Assisi, Italië augustus 2019

In de voetsporen van Franciscus en Chiara van Assisi

Drs. Loucas van den Berg
Van 16-20 augustus 2019

Welkom!

De Franciscusretreat van de academie in Assisi is een jaarlijks terugkerend life changing event doordat de natuurwandelingen over bergen en velden, de meditaties in de heiligdommen, de persoonlijke aandacht en de intensieve coaching diep op elkaar inwerken. Het is de ultieme kans om een oude bladzijde van je leven om te slaan, ruimte te nemen voor je eigen ontwikkelingsweg en geraakt te worden in de kern van je hart. De academie is een instituut dat je handvatten geeft om je diepste zelf concreet te manifesteren in je dagelijkse leven en werken.

Bekijk het PDF voor het gehele programma of bekijk de informatiepagina

Data: van vrijdag 16 augustus aankomst tot vertrek dinsdag 20 augustus 2019.

Kosten: De kosten van deze retreat bedragen 1650 euro inclusief 4 overnachtingen en ontbijt, intensief cursusprogramma en 1x individuele sessie.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier.

bestel-boek-manifestatie-franciscusretreat-ameg

Inschrijfformulier Franciscusretreat Assisi 2019

  • Prijzen voor deze retraite zijn op aanvraag beschikbaar.

    Algemene voorwaarden: Het volgen van de Franciscusretreat Assisi 2019 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de retraite, de data, voorwaarden en de betalingsverplichting.

    Ter voorbereiding van de Franciscusretreat Assisi 2019 is een afstemmingsgesprek á 120 euro verplicht.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: De Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.