Franciscusretraite Rieti dal, Italië 2021

Een retraite is niet een opsomming van wat je krijgt, het is een uitdrukking van je verlangen om anders te kijken, anders te openen en anders te doen.

Drs. Loucas van den Berg
Van 22 juni – 26 juni 2021

Welkom!

Het dal van Rieti 60 kilometer schuin boven Rome, met de blauw gekleurde bergen waarin we wandelen. In het dal bevindt zich ons verblijf, het bed and breakfast van Franca en Felice. Ik neem je mee over de paden van Franciscus: 5 dagen wandelen, coaching, meditatie en Franciscusverhalen en tools voor thuis.

Bekijk het PDF voor het gehele programma of bekijk de informatiepagina.

Data: Van 22 juni aankomst tot vertrek zondag 26 juni 2021.

Kosten: Alle dagen verblijf, coaching, wandelingen, 3 gangen menu en ontbijt: 1200 euro

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier.

Franciscusretraite Rieti dal, Italië 2021

  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van de Franciscusretraite Rieti dal, Italië 2021 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de opleiding, de startdatum, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van de Franciscusretraite Rieti dal, Italië 2021 is een afstemmingsgesprek ad 120 euro verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.