franciscus-retraite-rieti-Italie-2017

Franciscusretraite Rieti 2017

De bereidheid om elkaar bij te staan is de eerste stap naar een hart verbonden waarneming

Drs. Loucas van den Berg
Van 24-29 juni 2017

Welkom!

De Franciscus retraite is een spirituele reis in de bijzondere rust en schoonheid van het Rieti dal waar Franciscus met zijn broeders al wandelend, vertellend en handelend zijn idealen uitdroeg. Onderweg zullen we tekenen in de velden, mediteren in heiligdommen en in de heuvels, teksten lezen en oefeningen doen in rivierbeddingen. Loucas vertelt over de unieke energiebronnen van het landschap en gaat in op de mystieke handelingen van Franciscus in het veld en de geneeskracht van Chiara van Assisi.

Bekijk het PDF voor het gehele programma.

Data: van zaterdag 24 juni aankomst tot vertrek donderdag 29 juni 2017.

Kosten: voor deze bijzondere retraite zijn de prijzen op aanvraag beschikbaar. De prijzen zijn inclusief verblijf, d.w.z. overnachtingen en lessen in Il Girasole, een gastvrije agriturismo in het Rieti dal.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier.

Inschrijfformulier AMEG Franciscus retraite 2017

  • Prijzen voor deze retraite zijn op aanvraag beschikbaar.

    Algemene voorwaarden: Het volgen van de AMEG Franciscus retraite o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de retraite, de data, voorwaarden en de betalingsverplichting.

    Ter voorbereiding van de Franciscus retraite is een afstemmingsgesprek á 120 euro verplicht.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: AMEG, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.