Cursustraject Township of Knowledge 2020

Leer contact maken met het vergeten stuk in jezelf en beluister de wijsheid van de innerlijke natuur.

Drs. Loucas van den Berg
4 bijeenkomsten van 14 februari -15 mei 2020

TUSSENTIJDS INSTROMEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Welkom!

De lesbijeenkomsten binnen dit korte cursustraject zijn in het kader van mijn studiereis naar Zuid-Afrika waar ik ga tekenen, ervaren en impressies ga opdoen bij de township van de Bushmen, ook wel de San People genoemd die in dit gebied van de Kompassberg leven. We creëren een township van bijzondere genezingen, verhalen en oefeningen.

Bekijk het PDF voor het gehele programma

Data: 14 februari, 27 maart, 17 april en 15 mei 2020.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier. Heb je nog niet eerder een cursustraject aan de academie gevolgd dan is een afstemmingsconsult verplicht.

 
  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van het Cursustraject Township of Knowledge 2020 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de cursus, de startdatum, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van het Cursustraject Township of Knowledge 2020 is een afstemmingsgesprek verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.