Cursustraject Kans en Rijkdom 2020

Actie ondernemen voor de ideeën die je hebt

Drs. Loucas van den Berg
7 lesbijeenkomsten van 27 mei – 2 december 2020

TUSSENTIJDS INSTROMEN MOGELIJK

Welkom!

De illusie dat je voor rijkdom hard moet werken en dat je te weinig ontvangt vervangen we door nieuwe en gezonde mentale en emotionele instellingen waardoor je in positieve zin kan werken aan een enorm vertrouwen en risico om anders te creëren wat tot uitdrukking gaat komen in innerlijke en uiterlijke rijkdom.

Bekijk het PDF voor het gehele programma of bekijk de informatiepagina

Data: 27 mei, 17 juni, 8 juli, 9 september, 7 oktober, 4 november en 2 december 2020.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier. Een afstemmingsconsult ad 120 euro maakt deel uit van de inschrijvingsprocedure.

 
  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van het Cursustraject Kans en Rijkdom 2020 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de cursus, de startdatum, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van het Cursustraject Kans en Rijkdom 2020 is een afstemmingsgesprek verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.