Cursustraject Kans en Rijkdom 2019

Actie ondernemen voor de ideeën die je hebt

Drs. Loucas van den Berg
4 woensdagmiddagen van 15 mei – 19 juni 2019

Welkom!

In dit traject gaan we praktisch te werk om die delen van jezelf te bevrijden die je op geestelijk en materieel niveau tegenhouden je rijkdom en kansen te manifesteren. We maken de energiestroom in je vrij en ruimen wantrouwen, angst en remmingen op. Je leert van moment tot moment te leven vanuit wat er in overvloed in jou aanwezig is.

Data: 15 mei, 29 mei, 5 juni en 19 juni 2019.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier. Een afstemmingsconsult ad 120 euro maakt deel uit van de inschrijvingsprocedure.

Cursustraject Kans en Rijkdom 2019

  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van het Cursustraject Kans en Rijkdom 2019 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de opleiding, de startdatum, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van het Cursustraject Kans en Rijkdom 2019 is een afstemmingsgesprek ad 120 euro verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.