Cursustraject Duurzaam inzetbaar zijn (pre)Pensioen 2020-2021

Het oogsten van je wijsheid

Drs Loucas van den Berg
Start maandag 2 november – 10 bijeenkomsten
Aanvullend inspiratiereis Assisi voorjaar 2021

Welkom!

in dit cursustraject leer je wat pensioen betekent voor je innerlijke ontwikkeling. Middels yoga- en concentratieoefeningen, schrijfopdrachten, museumbezoek en persoonlijk gesprek vind je jezelf opnieuw uit en leer je hoe je jouw innerlijke wijsheid blijvend inzet om bezield te leven. Diepgaande aandacht wordt besteed aan het optimaliseren van je lichaamsenergie, de verrijking van het ouder worden en jouw unieke bijdrage aan de gemeenschap.

Bekijk het PDF voor het gehele programma of bekijk de informatiepagina

Data: 2020: 2 november, 16 november, 14 december. 2021: 11 januari, 8 februari, 8 maart, 19 april, 31 mei , 14 juni, 5 juli

Inspiratiereis Assisi: Bij voldoende belangstelling organiseert Loucas voor de deelnemers aan dit cursustraject voorjaar 2021 een inspiratiereis naar Assisi, Italië. Meerkosten en data worden te zijner tijd bekend gemaakt.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier. Een afstemmingsconsult ad 120 euro maakt deel uit van de inschrijvingsprocedure

Cursustraject Duurzaam inzetbaar zijn (pre)Pensioen 2020-2021

  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van het Cursustraject Duurzaam inzetbaar zijn (pre)Pensioen 2020-2021 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de opleiding, de startdatum, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van het Cursustraject Duurzaam inzetbaar zijn (pre)Pensioen 2020-2021 is een afstemmingsgesprek ad 120 euro verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.