Cursustraject Duurzaam inzetbaar zijn (pre)Pensioen 2019

In deze cursus richt je je op het oogsten van wijsheid, het doorontwikkelen van kennis en vaardigheden en het duurzaam inzetbaar zijn. Je leert om ook na je pensioen door te gaan met manifesteren.

Drs. Loucas van den Berg
Start maandag 11 februari

TUSSENTIJDS INSTROMEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Welkom!

Wanneer je in een prepensioenfase komt begint de derde levensfase. Deze fase gaat over het oogsten van de wijsheid; op welke wijze kun je kennis en vaardigheden door ontwikkelen en inzetbaar zijn? Zelfsturing op vitaliteit, werkvermogen en inzetbaar zijn is wezenlijk. Je wordt uitgedaagd om door het wegvallen van context van gezin of werkzaamheden je inspiratie hoog te houden. In dit traject leer je om na je pensioen door te gaan met manifesteren.

Bekijk de informatiepagina

Data: Begindatum 11 februari. Overige data worden nader met de groep vastgesteld.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier. Een afstemmingsconsult ad 120 euro maakt deel uit van de inschrijvingsprocedure.

Cursustraject Duurzaam inzetbaar zijn (pre)Pensioen 2019

  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van het cursustraject Duurzaam inzetbaar zijn (pre)Pensioen 2019 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de opleiding, de startdatum, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van het cursustraject Duurzaam inzetbaar zijn (pre)Pensioen 2019 is een afstemmingsgesprek ad 120 euro verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.