Cursussen Nieuwe Richting 2021

Drs. Loucas van den Berg
Vanaf april 2021

Bekijk het PDF voor het gehele programma.

Individuele coaching/reading: aansluiten bij je mogelijkheden en nieuw perspectief. Wat mag er nog wel?

In welk proces je ook inzit, ik breng je rechtstreeks in contact met je mogelijkheden nu.  Je nieuwe groeiweg betekent aansluiten bij je mogelijkheden en je verbinding met anderen. Jezelf niet op je kop geven of enkel je beperkingen ervaren. Niet denken vanuit tekort. Ik werk vanuit het allerhoogste perspectief en bewustzijn en laat je dit ervaren in consult, reading of coaching. Ik geef je nieuwe richting en nieuwe informatie en stem af op je ziel. Ik doe dit al 30 jaar en met veel succes. 

Vragen: Waar sta ik? Wat is mijn richting? Hoe maak ik me vrij? Hoe kan ik de authentieke persoon terugvinden en vandaaruit leven en werken. Bekijk de cursus Personal Coaching & Consult 2021.

Een consult/reading is een reis naar je missie. Je mag het consult opnemen en thuis met een oefening mijnerzijds verder gaan. Ook vanuit deze reading en coaching kun je een opleidingstraject of cursustraject ingaan. Zoals de spiritueel coachopleiding, het cursustraject anders denken, anders doen, de helende stemopleiding, persoonlijk leiderschap, zielengenezing, kunstzinnig werken, de Assisi retraite in Italië.

Kunsttraject anders kijken, anders doen, vernieuwen door kunst. Kunst waarnemen en maken met aandacht voor de nieuwe richting in je leven vanuit een nieuw perspectief. Het sluit aan op het thema van Loucas voor 2021: Anders kijken, anders openen, anders doen. 7 keer. Opstap om anders te creëren of spiritueel coach opleiding te volgen. 

Anders waarnemen met een inspiratievoorbeeld uit de kunst: Lessen van de 36 gezichtspunten van Hokusai op de berg Fuji Japan. Meesterlijk hoe de kunstenaar Hokusai (17660-1849) de schoonheid, stilte en stormen, uitbarstingen van de vulkanisch berg Fuji in houtsneden heeft vereeuwigd en als symbool neemt voor de menselijke ontwikkeling.

Cursus Verander je focus. Vertel en schrijf een biografie van impressies. Schrijf en denk anders over jezelf.

Sluit aan bij de authentieke persoon in jezelf.  Anders openen, ander dagboek, andere affirmaties, een ander DNA. 

We ontwikkelen positieve gedachten, we werken met impressies in plaats van biografie. Zo ontstaat een andere kijk op jezelf.  Je definieert je te gemakkelijk met falen, wat er niet lukt, met veranderingen zonder uitzicht, met los willen laten van de sleur. Veel gaat over een beperkte visie op jezelf, meestal ingegeven door omstandigheden die je niet denkt te kunnen veranderen. Je bent nou eenmaal zo? 

Impressies die je geraakt hebben en raken maken het verschil. Ze zijn zo ondergewaardeerd in ons. Perspectief is anders openen, anders schrijven, anders doen. We maken een biografie van impressies.

Ik heb in 2020 door het land van de Bushman in Zuid-Afrika gereisd. Alleen tussen de wilde dieren en het landschap van de Kompassberg. Oeroud. Ik kwam in contact met de essentie van mijn bestaan. Mijn gevoel, en mijn authentieke kennis. Ik had bewondering voor de immense vlaktes, beekdalen en bergen. Wat is steeds duidelijker hoorde was dat kennis niet gebouwd is op herinnering. Kennis is vrij. Door middel van je impressies, je niet eerder gebruikte kennis en vreugde wordt een ander persoon in je wakker.  Ik loop met je mee. Ik geef die kennis met je richting. Dat is een andere kennis dan op je cv.

Cursussen Nieuwe Richting april 2021

  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van Cursussen Nieuwe Richting april 2021 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de opleiding, de startdatum, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van Cursussen Nieuwe Richting april 2021 is een afstemmingsgesprek ad 120 euro verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.