Cursus Energetische Aanraking 2019-2020

Energetische aanraking op diep niveau stimuleert de vitale energie en de gevoelsenergie en zorgt ervoor dat je een mens uit één stuk wordt.

Drs. Loucas van den Berg
8 lesbijeenkomsten van 27 november 2019 – 17 juni 2020

Tussentijds instromen mogelijk

Welkom!

In deze lessen gaat bewustzijn over je ontwikkeling in het leven samen met een goed doorstromende lichaamsenergie, zodat bestaande en nieuwe inzichten verwerkt en stevig geïntegreerd worden op geestelijk en materieel niveau. Concreet bestaan de oefeningen uit het ontvangen en geven van aanraking via de handen waarbij rustig aandacht wordt besteed aan ieders knel- en pijnpunten. Zo komt een emotionele heling op gang die verleden en heden integreert en je ego, lichaam en geest ontspannen laat samenwerken.

Bekijk het PDF voor het gehele programma of bekijk de informatiepagina

Data: 27 november 2019, 22 januari 2020, 19 februari, 18 maart, 22 april, 20 mei, 10 en 17 juni 2020.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier. Een afstemmingsconsult ad 120 euro maakt deel uit van de inschrijvingsprocedure.

Cursus Energetische Aanraking 2019-2020

  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van de Cursus Energetische Aanraking 2019-2020 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de opleiding, de startdatum, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van de Cursus Energetische Aanraking 2019-2020 is een afstemmingsgesprek ad 120 euro verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.