Cursus Actieve Meditatie 2021

Zelfredzaam zijn door Actieve Meditatie 2021

Drs. Loucas van den Berg
10 bijeenkomsten van 19 april – 12 juli 2021

TUSSENTIJDS INSTROMEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Welkom!

Actieve Meditatie geeft je een anker om vanuit je eigen kern de uitdagingen en tegenslagen van het leven aan te gaan. Loucas van den Berg leert je stap voor stap te mediteren. Je komt uit de chaos van je dagelijkse gedachten en emoties en wordt stil. Dit meditatietraject leert je vanuit stilte anders om te gaan met jezelf en de wereld. Vanuit een rotsvaste kern en met ruimte voor nieuwe expressie.

Bekijk hier de voorbeelden van de wekelijkse meditaties.

Bekijk het PDF voor het gehele programma

Data: 19 april, 26 april, 3 mei, 17 mei, 31 mei, 7 juni, 14 juni, 28 juni, 5 juli en 12 juli 2021.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier. Een afstemmingsconsult ad 120 euro maakt deel uit van de inschrijvingsprocedure.

Cursus Actieve Meditatie 2021

  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van de Cursus Actieve Meditatie 2021 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de opleiding, de startdatum, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van de Cursus Actieve Meditatie 2021 is een afstemmingsgesprek ad 120 euro verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.