Andersdenken en Anders doen 2021

Focus op een betere versie van jezelf

Drs. Loucas van den Berg
10 bijeenkomsten vanaf 9 april

TUSSENTIJDS INSTROMEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Welkom!

Ieders leerweg is uniek. Ik werk daarom aan je persoonlijke authenticiteit en inzetbaar zijn in werk, gesprekken, communicatie. Essentieel is hoe je als mens bent en hoe je gelukkig en met volle inzet kunt werken.

Bekijk het PDF voor het gehele programma.

Data: start 9 april, 11.30 – 14.00.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier. Een afstemmingsconsult ad 120 euro maakt deel uit van de inschrijvingsprocedure.

Andersdenken en Anders doen 2021

  • Aanvullende informatie

    Algemene voorwaarden: Het volgen van Andersdenken en Anders doen 2021 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de opleiding, de startdatum, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

    Ter voorbereiding van Andersdenken en Anders doen 2021 is een afstemmingsgesprek ad 120 euro verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

    Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.