Additionele Module Karmische ontwikkeling en Lichaamsbewustzijn 2019

Separaat te volgen module van de opleiding Spirituele Therapie 2019

Voor iedereen toegankelijk

Drs. Loucas van den Berg
4 lesavonden van 23 april – 11 juni 2019

Welkom !

De additionele opleiding Spirituele Therapie biedt een separate module aan: Karmische ontwikkeling en Lichaamsbewustzijn 2019. In deze module werken we met de  4 aspecten van karma, gegeven in 4 lessen met voordracht en oefeningen voor lichaam en geest:

 1. Levensopdracht
 2. Levenslessen
 3. Levensinzicht
 4. Levensgeluk

Bekijk het PDF voor het gehele programma of  bekijk de informatiepagina

Data: 23 april, 21 mei, 4 en 11 juni.

Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier. Een afstemmingsconsult ad 120 euro maakt deel uit van de inschrijvingsprocedure.

Inschrijfformulier Additionele Module Karmische ontwikkeling en Lichaamsbewustzijn 2019

 • Aanvullende informatie

  Algemene voorwaarden: Het volgen van de Additionele Module Karmische ontwikkeling en Lichaamsbewustzijn 2019 o.l.v. Loucas van den Berg gaat gepaard met het invullen en ondertekenen van een huishoudelijk reglement met rechten en verplichtingen ten aanzien van de cursuslessen. De cursist is op de hoogte van de opzet en werkwijze van de opleiding, de data, voorwaarden, kosten en de betalingsverplichting. (Zie bovengenoemde PDF)

  Ter voorbereiding van de Additionele Module Karmische ontwikkeling en Lichaamsbewustzijn 2019 is een afstemmingsgesprek ad 120 euro verplicht. Op verzoek wordt na afloop van het consult een kwitantie per mail toegezonden.

  Door het invullen van het inschrijfformulier ga ik akkoord met het bovenstaande.

 

Verificatie

Plaats: Academie voor Spiritualiteit, Augustinusklooster, Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen, gelegen nabij het centrum van Nijmegen en eenvoudig en direct te bereiken met het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten vanaf het Centraal Station. De auto kan voor de deur kosteloos geparkeerd worden.